Slider

Marell Boats

Marells produktkatalog av spännande båtmodeller är resultatet av en lång tids sökande efter det optimala. Arvet från traditionellt båtbyggande, racing och militärbåtar har resulterat i en bredd av tekniska lösningar som ger en unik helhetsupplevelse.

MARELL 700SC

EXKLUSIV FAMILJEBÅT

I Marell 700sc finner du en exklusiv båt som klarar det mesta, den är smidig till storleken utan att göra avkall på prestanda och flexibilitet. Marell 700sc är båten som tar dig bekvämt dit du ska. Båten är stor nog att klara av allt som behövs, men samtidigt smidig vilket gör den lätthanterlig och rolig att köra. Plats för 6 personer.

Mer information hittar ni på Marells sida

MARELL 900WA

RACINGBÅT MED KOMFORT

Den unika kombinationen av både komfort och racing är Marells signum, med Marell 900wa tas steget fullt ut. Marell 900-wa är den ultimata båten som med 800hk, 70 knops topphastighet och den senaste tekniken är en sann racerbil på sjön. En öppen hytt möjliggör närheten till vattnet och en hisnande känsla när båten går upp i fart.

Mer information hittar ni på Marells sida

MARELL 900CC

RYMLIG OCH SKYDDAD HYTT

Marell 900cc är en båt för dig som vill ha det lilla extra, den har alla fördelarna från 900wa men med tillägget att den är täckt. När vädret är grovt och andra båtar söker skydd då briljerar Marell 900cc som mest. Med sitt racingursprung klarar båten allt den utsätts för och i den rymliga hytten klarar föraren och passagerarna allt också.

Mer information hittar ni på Marells sida

M15

M15 är det senaste tillskottet i Marell-familjen, en helt unik båt som kan levereras i en rad olika konfigurationer.

Mer information hittar ni på Marells sida

CK Marin